Om företaget

 Nybygge

VVS-Montörerna grundades i december 2003 av Henrik Olsson som fortfarande driver företaget. Sedan dess har det rullat på bra och företaget har nu 29 stycken anställda.

Vi utför alla arbeten inom VVS, allt ifrån små servicejobb till stora ROT-ruster och nyproduktioner. Våra kunder är både företag och privatpersoner. Vi har bred och lång erfarenhet av installation av värmepumpar, pannor och totalruster av badrum.

Naturligtvis kan vi erbjuda fasta priser på vanligt förekommande arbeten, tex totalrenovering av badrum där byggnads- och VVS-arbeten ingår.

Givetvis innehar vi VVS-branschens certifikat, är auktoriserade i enlighet med Säker vatten samt innehar Svenska Brandförsvarsföreningens certifikat som ger rätten att utföra heta arbeten. Vi har också behörighet i enlighet med SIS HB370 att arbeta med medicinska gaser och företaget är medlem i SVEP (Svenska Värmepumpföreningen).

Behöver du hjälp med ett litet eller stort arbete är du alltid välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.